Ventrac 3400

Om du skal klippe gress, frese en stubbe eller flytte en haug med snø eller annen masse, så er 3400 enheten mer enn nok traktor for de aller fleste oppgaver. Koble deg på redskapene med "Minute Mount System" som gir mulighet til å velge i over 18 forskjellige effektive redskaper meget raskt. Dette er flerbruk på sitt beste.

3400 har All-Wheel-Drive, Servostyring, Hydrostatisk trinnløs fremdrift, .
S.D.L.A kontroll, gjør det mulig å styre hastighet, retning, løftearmer og ekstrahydraulikk, med en hånd uten å slippe spaken.
3400 er utstyrt med en kraftig tre-sylindret vannkjølt D902 Kubotoa motor på 25 hk .

Ta kontakt pristilbud maskin og tilleggsutstyr.

Gressklipper

Ventrac LM klippere har tre klippebredder 112, 132 og 152 centimeter. Alle med tre kniver. Dette er i utgangspunktet sideutkast aggregater, som vi monterer mulchingkit og biokniver i. LM er bygget på en kraftig stålramme med en hel stålrulle i bakkant og brede luftgummihjul foran. Aggregatet følger underlaget meget godt! Vektoverføringssystemet på 3000/3200 reduserer klippervekten på bakken, øker gripeevnen og stabiliteten på maskinen.

Kantskjærer ED 200

Ventrac ED200 kantskjærer, er designet for å stikke opp kanter mellom grus og gress, i bed og for å holde gresset borte fra fortauskanter og veier. Skjæring kan foregå på høyre eller venstre side. For å skjære komprimerte områder, kan tre koffertvekter på 19kg per stk henges på.Svivelhjulet kan justeres til forskjellige høyder.

Løvblåser KA 160/LA 160

Ventrac LA160 er en revolusjonerende kraftblåser med vertikalaksel design, Den gjør en kraftfull, men støysvak jobb. Utgangshastighet full gass, 280 km/t. Blåseren kan brukes til å fjerne løv, lett snø, vann etc.
Viftehuset kan roteres 180 grader, manuelt eller hydraulisk med tilleggsutstyr. Dette gjør det mulig for fører å blåse akkurat dit det er hensiktsmessig. To hardplasthjul sikrer fast avstand til underlaget

Stubbefres LC 150

Ventrac LC150 Stubbefreser gjør kort prosess med uønskede stubber og røtter. Heavy Duty karbid tenner leverer gode og effektive resultater, på tross av skitt, grus og avfall i arbeidsområdet. Stubbefresen montert på 3000/3200 serien utgjør en potent kraftfull maskin, også på de tøffeste jobbene og trangeste plassene.
Opereres fra førerposisjon med side - side bevegelse, senkes etter hvert som stubben freses bort. Forover og bakover styres med hydrostatene på traktoren.

Feiekost LB 540

Ventrac LB540 feiemaskin, er designet for å feie og fjerne snø, løv, skitt og grus. Velegnet for parkeringsplasser, fortau osv. Kraftige nylonpinner, gjør rent raskt uten å skade underlaget. Høydejusterbare hjul er standard for å justere trykket på underlaget. Gummileppe foran er standard for å hindre "sprut" forover. Hydraulisk sylinder vinkler kosten til høyre og venstre fra førerposisjon

Snøfreser LX 420

LX420 kobles enkelt til Ventrac 3000/3200. Dette gjør det mulig å angripe snøen, gjøre jobben og snart være klar for andre oppdrag! Med hydraulisk sving på utkastrøret, kan du legge snøen på den siden du ønsker, uten vanskelige mekaniske operasjoner i kulden.

Vikplog KV 550

Ventrac KV550 vikplog byr på maksimal fleksibilitet og produktivitet for all håndtering av masse. Høyre og venstre side har hver sin hydraulikksylinder, tillater full kontroll på plogformen og maskinen fra førerposisjon. KV550 kommer standard med el.ventil for valg av høyre og venstre side.
Vikplogen kan enkelt justeres til rett høyde, med slepesko.

Bladskjær KD 480/600

Ventrac KD doserskjær med arbeidsbredde 122 og 152 centimeter. Alle kontrollfunksjoner blir styrt fra førerposisjon, hydraulisk. Løfter og senker skjæret, vinkler til venstre og høyre. Justerbare slepesko gjør det mulig å dose på valgte høyder, slik som i innkjørsler med grusdekke.

Planerings harv KR 502/702

Ventrac KR Terra Raker gjør forskjellige oppgaver. Jordbearbeiding, planering, fjerning av stein og uønsket materiale. Gjør jobben enkelt og effektivt!
De kurvede tinnene på KR502 kan brukes i begge retninger. I motsetning til redskap som er beregnet for å trekkes etter, er denne frontmontert, det gjør det mulig å unngå å kjøre over uønsket materiale. Det minimerer komprimering og gjør den enkel å bruke.

KOMBISKUFF HJ 300/480

Ventrac HJ Kombiskuff kan grave fremover eller bakover. Toveis operasjon inkluderer tannet og rett skjærekant, takler harde og lette jobber. Hydraulisk løfte og trykke funksjon, samt hydraulisk tipp. Manuell rotasjon på bakveggen gjør det enkelt å skifte arbeidsretning.

Skuff HE 300/480

Ventrac HE skuffer er en nødvendighet for alle Ventrac eiere. Skuffene er velegnet for transport av jord, sand, grus, kompost, avfall, snø og mye mer. Denne gjør jobben du tidligere måtte bruke trillebår til.
Hydraulisk styring: løft, senk, trykk og tipp fra førerposisjon!

Laster med skuff

Høytløftende skuff, passer finttil å laste jord og grus opp i vanlig bil tilhenger.
Hydraulisk styring: løft, senk, trykk og tipp